Audi Showroom, Worcester

This scheme will see Audi Worcester’s existing facility brought up to Audi’s current Corporate Standard whilst creating an open plan layout to provide Customers with a modern welcoming environment.

Delivered over two phases to allow Audi to continue trading, the first phase will consist of an internal strip out of floors, walls, ceilings, sanitary fittings and M&E and will see the existing service workshop area and part of the existing showroom being reconfigured into a larger, brighter showroom/sales area.  A temporary showroom will be set up in the remaining part of the building.

The new lay out will provide a large showroom, reception & customer service area, handover bay, open plan sales team office, WC and customer café on the ground floor.  The first floor will see accounts, administration, sales and management offices and welfare facilities all refreshed in line with corporate guidelines.

The external appearance of the building will be upgraded with the introduction of a new perforated rainscreen façade and a new security fence will also be installed

Key details

Building size

10,376 sq ft

Client

Lister Group

Architect

Taylor Design Group

Structural Engineer

Complete Design Partnership